Gandalf sjuk:(

Gandalf har betett sig skumt sen igår, sprungit ut och in som en vetvilling. Vi trodde igår att han bara var dryg för att det snöade ute men när han fortsatte med ökad intensitet på springet och inte kunde slå sig till ro började vi fundera på vad katten det var med honom!?? Mitt på dagen idag såg Jörgen att han provade att kissa på golvet i vår tvätt-stuga och då fattade vi att inte allt stod rätt till. Ringde jourvet. i Sunne och vi fick komma dit i eftermiddags.

Gandalfs kissblåsa var så fylld av kiss att vet. var tvungen att söva Gandalf och tömma kissblåsan, han hade riktigt mycket kiss i den. Stackars lilla grabben så ont det måste varit med sprängfylld blåsa! Proverna visade att han har urinvägsinfektion men vetten fann inga stenar i urinen och det var ju bra.

Meningen var att jag skulle varit på 40-årskalas ikväll, Louise och Jörgen fick åka ensamma. Så är det att ha djur:) Nu sitter jag här hemma istället tillsammans med Dan och hans kompisar och äter godis och ser på film med en sjuk och ännu full katt.

Nu blir det penicillin och inflammationshämmande och hoppas att grabben blir frisk snart.

4 tankar på “Gandalf sjuk:(

  1. Stackars Gandalf:( hoppas han mår lite bättre redan idag!?! Och tänk så typiskt att dom ska bli sjuka när det är helg, vilken tur att du har relativt nära till Vet iaf!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s