Städ!

Två dagar har gått åt enbart till sanering av hemmet. Louise fick spysjukan härom kvällen och det är det värsta jag vet, så här har tvättats och städats och fejats. Egentligen skulle det gjorts ändå för alldeles för mycket  jobb har gjort att jag kommit på efterkälken här hemma. Jörgen hinner ju heller inte fixa undan allt när jag jobbar så ja, vi låg efter kan man säga… men nu blev det riktiga städartag när Louise blev sjuk för vi vill ut med bacillerna och sen vet man ju inte hur länge det tar innan vi själva ligger och då kanske resten av min ledighet går åt till att spy istf. att städa:(

Zelda fick sig åxå en omgång ”städ” förut. Brukar alltid duscha henne efter löp men som sagt jag har blivit efter med det mesta.  Lika bra att hon åxå luktar fräscht när resten av hemmet gör det=)

Känns skönt nu när det är rent överallt men jag är trött och är fortfarande inte ikapp med tvätten.

Fräsch och fin och luktar gott=)

3 tankar på “Städ!

 1. Hallå hallå…ny blogg..jajaja..jag hänger med ändå;-))..är nu hemkommen från Turkland..och jag ser att kräksjukan hittat till er oxå…hoppas ni andra klarar er..
  Kramiz

 2. hihi jaa man ser på Zeldas blick vad hon också tycker om att bli duschad och antagligen delar hon inte din åsikt om vad som är fräscht och luktar gott=))
  Ja jag vet inte om det kan vara kastreringen som gör att Älsa får sån enorm päls?! För hon har ju inte haft mycket päls förut=) ja snygg är hon iaf=)
  Hoppas nu att ni klarar er från ”spyinga”!!!
  Kram!

 3. Ha ha ha, ja då hänger jag med. Fattade nog inte att Du bara var och hälsade på hos BC uppfödaren. Kul skall det bli att få följa Er i alla fall. Jag hoppas ju att landseern blivit bättre den dagen det är dags för mig att hitta en ny hund efter Herman. Älskar ju denna ras så otroligt mycket.
  Spysjukan är inget roligt, fy. Hoppas nu att Ni andra klarar Er. Så söt hon är med den gröna badhanduken över sig.
  En fortsatt trevlig helg.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s