Djur gör inte alltid som man tror:)

Jag och Zelda åkte ner till Torsby idag och gick promenad med Lina & Pejla. Solen sken och det kändes vår i luften! Härligt!

Efter detta svängde jag in vid Lottas affär för att köpa hundmat och där står Lotta med finurlig blick och frågar om jag inte vet att Liv redan löper!? Va? va sa du? Jojemensan, tiken jag vill ha valp efter som inte skulle löpa förrns april/maj bestämde sig att börja löpa förra veckan! Det står t.om på uppfödarens hemsida men det har inte jag sett! Vilken tur att Lotta varit in och kollat! 🙂 så nu åker uppfödaren iväg till Finland denna vecka på parning och jag fick fjärilar i magen!=) Både lite panik för att allt går så fort och panik över att det kanske inte blir valp! tiken kan gå tom, det kanske inte blir några tik-valpar födda, det kanske inte blir någon tik-valp född som uppfödaren tycker matchar mig! men oj! så många funderingar det finns i mitt huvud nu=)

Men OM allt går som jag hoppas och det finns en bebis till oss så blir det valp mitt i sommarn istället för till hösten och DET gör ju inget:)

6 tankar på “Djur gör inte alltid som man tror:)

  1. Hej !
    Hittade din sida i Vassruggens gästbok. Hoppas du får din goldenvalp. Jag har två st. golden. Tiken är efter Vassruggens Liv, Å-kullen. Hon är ett år nu, helt underbar. Önskar dig lycka till i väntan på valp.
    Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s