Zelda är så rolig!=)

Nyss tränade vi lite mer på att ”släcka kökslampan” Jag hade älgköttsbitar som Jörgen kokat som godis till henne och det var nog smaskens för hon blev helt vild och tände och släckte som en galning! 😀 Det var svårt att träna seriöst för hon såg så galet vild ut hela tiden när hon sprang runt och släckte, så jag kunde inte annat än skratta åt henne 😛 Jag rörde mig runt i vardagsrummet och sa kommandot när jag flyttade mig mellan olika ställen och när hon stod på olika ställen. Men när vi kom för långt ifrån knappen och stod bredvid Ikealampan som står på golvet så gick hon på den knappen!  Hade glömt att Louise sa att hon börjat träna det lite grann härom kvällen när jag var på jobb och när vi idag kom för nära den, så slängde sig Zelda på den knappen med sån kraft att hon tände den 😛 Det är en sån där knapp som ligger på golvet som man ska trampa på för att tända och släcka. Hon lyckades inte trampa till nog hårt när hon och Louise tränade, men idag klarade hon det när vi INTE tränade det 😀 Gissar på att älgköttet var en bra motivationshöjare 😉

Imorgon åker hela familjen plus ett par goda vänner till oss med barn till Stockholm för att tillbringa weekenden där. Ska bli så kul att göra något annat, bo på hotell och lata sig i några dagar. Zelda får tillbringa helgen hos ”farmor” och ”farfar” och granntjejen kommer hit och tar hand om de andra djuren.

3 tankar på “Zelda är så rolig!=)

  1. Hihi, känner igen det där när man har lite för gott godis. Atlas blir lika dan, övertaggad till tusen om det vaknas extra god belöning men det är ju så härligt att se dem så =)

    Kram

  2. Ja nog är älgkött bra, men vad gör man när dom inte bryr sig i rå köttfärs, utan går sin väg,när man ställer krav. nu får hon köttfärs ändå.

    ha dä

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s