Jag och Zeldisen…

… tog en promenad i Torsby idag. Hade ärenden där och minimal lust att gå promenad här hemma så Zeldis fick bli med. Vi gick ingen jättelång prommis, typ 30-35 min. men det finns ju mer att se och lukta på inne i Torsby så hon blir nog tröttare av det än 1 timma här hemma.

Och så hoppade jag in och köpte mig löpardojor! Ja, ni läste rätt! jag ska ta mig i kragen och starta upp löpningen som jag höll på med i tonåren, när jag tränade fotboll, och som sen dess liksom ”legat på is” 🙂 Hehe, vi får väl se hur många gånger det blir… den här vintern har jag varit så förbenat lat så konditionen är minimal och kroppen är maximal! vågar inte ställa mig på vågen ens… men nu så! nu har jag  ju ett par bra dojor och inget att skylla på=) Ett par adidas för asfaltlöpning som sitter som en smäck blev det.

5 tankar på “Jag och Zeldisen…

  1. Kul med nya löpar skor, det är ju A och O om man ska börja springa. Jag längtar redan till nästa vår när jag ska ta upp min löpning på allvar igen.
    För oss som är vana att promenera mycket och varje dag brukar det inte vara nåt problem att springa också. Lycka till! Kram

  2. Jasså du ska börja med löpning du=) det är väldans vad hurtig du blitt på ”gamla” dar=)))) eller är det så att du tränar inför fröken Guldlocks ankomst? Så du orkar med hennes tempo;)
    Kram=))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s