Nu är det gjort!

Första joggingturen är avklarad. Louise och Zelda fick följa med och röra på sig de åxå 😀 nu spörs det om man tar sig ur sängen imorrn 😛 Kan lugnt påstå att vintern satt sina spår och jag kände det guppade både här och där, sånt som inte brukar guppa har blivit förstorat av för mycket godis och alldeles för lite rörelse 😦 DET kändes!

Men annars var det inte så jobbigt, t.om. riktigt skönt. Det regnade och vi joggade lugnt och fint, stannade halvvägs och stretchade och skakade ur begynnande mjölksyra sen vände vi hemåt igen. Efter det tog vi fem minuters promenad och sen stretching igen på både oss och Zelda. Kändes riktigt skönt men jag är inte nöjd med kilona som fastnat under vintern, det var riktigt obehagligt att upptäcka att kroppen var så tung! Det märker man ju inte när man bara går.

Imorron känns det förmodligen inte bra att kliva ur sängen och jag kommer nog röra mig som en 80-åring 🙂 Hoppas bara att detsamma inte gäller för Zelda, vet ju inte hur hon fixar joggingturer.

Och nej, Carina! Det blir ingen film på detta 😉

2 tankar på “Nu är det gjort!

 1. hahahaa men vad synd att det inte blir nån film=)))
  Och JAG kan tala om att det kan guppa mycket bra även när man går;) och det kommer antagligen bli f*n så mycket värre nu för mej:-)
  Hoppas att Zelda inte blir för stel efter joggingvändan nu då!
  Glad Påsk på er:-)

 2. Ni är så duktiga!!! Jag känner såå väl att jag gått upp 8 (!!!) kg på 4 mån, det är tungt att bära på och konditionen är urusel 😦 Bra gjort av dig att ta dig ut.
  Jag resonerar iaf som dig: Jag tränar hellre mycket och fortsätter att äta allt gott istf att dra ner på det och inte röra på mej.
  Du kanske ska sätta upp samma mål som jag? Tjejmilen 2011, fast du kan ju ta den redan 2010!
  Kram och glad påsk!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s