Äntligen!

… är hallen färdig. Gaaah, vilken tid det tar att måla med två olika färger och på en massa krumiluriga ställen som listor och trappräcken och där man ska måla mot en annan färg. 😦  Har haft ganska mycket runt mig under en period och skulle egentligen inte haft tid med målandet men vill ha det färdigt innan lilla Ninja flyttar till oss så det var bara att ta tag i det. Känns skönt nu när det är gjort.

Stackars Zelda har inte fått mycket aktivetet sen vi spårade. Hon har mest legat och blängt och suckat och tittat på när jag målat.

Har letat länge efter den ”perfekta” hallmöbeln att ha vantar och mössor i och har äntligen funnit en som jag slog till på direkt 😛 Fick ett fasligt letande efter korgar som skulle passa i den! Men helt plötsligt stod de där med rätt färg och storlek på Åhlens i Karlstad 😛 Köpte skyltar på en affär i Sunne som jag sen skrev våra namn på så nu har vi varsin ”vant-korg” och slipper rota runt i samma och aldrig finna.

Här är några före och efterbilder. Tyvärr är inte kvalitén på alla bilderna speciellt bra 😦 Nya färgen på panelen är sandbeige ifall det inte syns på korten 🙂 Hade gärna haft helvitt men där sa resten av familjen stopp 😛

Före:

Efter:

Före:

Efter:

Före:

Efter:

3 tankar på “Äntligen!

  1. Men vad fint det blev!!!! Förstår att du gillar hallmöbeln, den var verkligen jätte fin 🙂 Fattar inte att jag inte är färdig med vårt somvrum än…eller egentligen är det färdigt men jag blev inte nöjd med den gråa färgen på väggarna så jag måste måla om…men snaaart så ska även jag visa lite bilder 😉

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s