Här är hon!

Ja, nu vet vi vem av de sex söta jaktis-tjejerna som flyttar hem till oss till helgen 😀

Igår var jag och Louise dit och hälsade på. Jag visste att uppfödaren hade ”hittat” en speciell tik bland de sex som hon trodde skulle passa oss och våra önskemål om mentalitet och sätt. Men är det så att man känner samma som uppfödaren när man kommer dit? Jag hoppades innerligt på vägen dit att både jag och Louise skulle känna samma sak som uppfödaren så att vi skulle slippa välja en annan. När vi var dit när valparna var 4 veckor så var det ju otroligt svårt att säga vem av valparna man ville ha, för nästan alla var ju då så lika i sätt. Till slut fick ju ändå jag och Louise tre favoriter och jag undrade om det kunde vara nån av dem uppfödaren tyckte passade oss.

Funderingarna om att uppfödaren hade tittat ut ”bästa” tiken för just oss infriades med råge! Både jag och Louise föll pladask för lilla charmtrollet. Hon hade verkligen DET och det fanns ingen tvekan om att det blir henne vi hämtar hem till helgen. Det visade sig åxå att det var en av de tre tikarna vi fastnade för när vi var dit förra gången 😛

Gôtt och slippa välja bland alla och himla gôtt när uppfödaren vet vad man vill ha. Nu ska vi bara kunna förvalta detta på bästa sätt och ha mycket kul tilsammans med Ninja. Sen får tiden utvisa var vi hamnar i apporterings-skogen, på lydnadsplanen och på agilityplanen. Målet är iallafall att ha kul tillsammans! Wood and Water´s Nyfikna Ninja flyttar till oss på midsommardagen.

En massa bilder på Ninja:

Här är hela kullen, Ninja längst fram i bild 😀

4 tankar på “Här är hon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s