Midsommar och Ninja är hemma :D

Igår firade vi midsommar hos vänner med grillning, gott att dricka och många goa skratt! Lite segt var det att ta sig ur sängen 8.00 imorse för att sätta sig i bilen och åka till Ramnäs för att hämta hem Ninja 😛 Men det var det värt! Ninja är ju hur mysig och kul som helst.

Zelda fick följa med oss till Ramnäs och vid uppfödarna fick hon komma ut och hälsa på valparna. Hon var lugn och snäll och jag tror hon kände på sig att det var nå´t speciellt på gång 🙂 Hon har ju nosat av mig grundligt varje gång jag kommit hem från Ramnäs vid tidigare resor så det kändes bara som hon tänkte: Aha! Det är den HÄR lukten matte haft på sig 😉

Kissepaus

Ninja pep lite försiktigt de första milen och efter stund spydde hon. Vi tog en kissepaus och sen somnade hon i bilen och sov stor del av vägen. I Uddeholm var vi ut igen på rastning och direkt i bilen somnade hon åter.

Zzznaark!

Efter vi kommit hem har hon haft fullt upp med att undersöka alla rum, kolla in katterna och prata mer med Zelda 🙂 Men hon är förvånansvärt lyhörd! Kikar försiktigt på katterna och går lugnt fram till dem men när de backat har hon gjort samma sak och lämnat dem ifred. Zelda och hon har kollat in varann men är lugna och coola båda två. Inget bus än.

När vi åt middag lade sig Ninja lugnt och snällt under bordet.

Nu ligger Ninja uppe på Louises rum och sover. Antar att hon var rätt trött nu efter allt nytt hon varit med om. Louise har våningssäng och har därför bäddat med en madrass på golvet för att kunna sova nära Ninja. Nu ser vi HUR nära 😛

Gandalf är med och myser 🙂

2 tankar på “Midsommar och Ninja är hemma :D

  1. Men hon är ju bara för söt Ninja=) man ser verkligen vad liten hon är när man ser henne ligga under köksbordet, men det ser ut som att hon säger..sitt du där Zelda så ligger jag här=)
    och den där Gandalf är ju bara för rolig…som vanligt så är han med på bild=))) hoppas natten varit lugn…och så ser jag fram emot massor av bilder!
    Ha det bra kram=)

  2. Men gud man blir verkligen avis 🙂 Ser så mysigt ut när Louise sover med Ninja bredvid sig, igår när jag låg och solade så somnade jag till och när jag vaknade hade jag Atlas snarkandes bredvid mej, dom är ju så goa. Lycka till med bebisen, kommer nog blir hur bra som helst! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s