En dag till i Ninjas nya hem

Jag sover ytligt om natten trots att Ninja sover i Louise rum. Samma som när man hade spädbarn 😛 Vid 3.30 imorse vaknade jag för andra gången och jag hade då inte hört ett dugg från övervåningen så jag smög upp och kollade. Louise och Ninja låg och snusade skönt 😀 Men när jag kom in i rummet började Ninjas svans vifta så jag tog med henne ut och hon satte sig direkt och kissade, sen sov hon till 7.00 då Louise gick ut med henne.

Det är full fart på henne när hon är vaken och Zelda har blivit som en gammal tant i jämförelse. Hon är lugn och snäll men morrar till när Ninja råkar härja på henne.

Tjo och tjim!

Jihoo!

Sen måste man ju ta igen sig och se på tv ett tag

Den här bauta-bädden fick Louise av Annica. Hon hade köpt den till Älsa och Ästher, alltså är den stor för att en Landseer och en Leonberger skall få plats. Men de tyckte inte om den så när vi var dit fick Louise den till Ninja 😛

Idag kom Jill för att hälsa på och kolla in lilla Ninja. Zelda tyckte förståss att Jill enbart skulle bry sig om henne och såg till att vara mellan Jill och Ninja så fort hon kunde 😛

Jill hade med presenter till Ninja. Ett snyggt nithalsband och en supercool skinnväst! Halsbanden passade perfekt men västen får hon vänta någon månad med att använda, tills hon växt till sig lite.

Tuff va? 😀

Har fått testa på godiskulan idag. Inga problem att förstå 😀

Kommer det nå´n godis eller?

2 tankar på “En dag till i Ninjas nya hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s