Shejpingkurs i Karlstad

Lina Sundberg har haft en shejpingkurs i Karlstad. Det var två kurtillfällen varav det andra var idag. Det fanns en plats till övers idag så Lina frågade om jag ville följa med och det ville jag självklart! Ledig helg och allt 😀

Jag valde att ta Ninja med mig trots att hon är så ung och jag visste att vi inte kunde göra så mycket. Men det är ju bra träning att vara med på aktiviteter tidigt.

Det blev jättebra träning för henne att se andra hundar träna och träffa nya människor. Passivitets-träning som blev perfekt! Ninja kunde efter ett tag slappna av totalt.

Vi shejpade lite mot en tasstarget åxå 😀 och lekte. Att bygga upp lek som belöning med Ninja är något jag jättegärna vill för jag missade det en hel del när Zelda var ung. Visst jag har byggt upp kampen med Zelda men det krävs väldigt mycket av mig för att Zelda ska tycka om det och det tar på krafterna! 😛 Vill ha en något mer ”lätt-kampad” hund i Ninja 🙂

Sen fick vi faktiskt med oss annan träning som kanske kan ses som självklart men ändå inte är det, så som att hon faktiskt kissade och bajsade i koppel för första gången idag. Det är jag glad över för jag minns att när Zelda var mindre var inte det helt självklart för henne utan det tog ett tag innan hon klarade av det.

Utöver detta koppeltränade vi lite och sen  kunde jag sitta och lyssna mycket på de andra när de tränade och Ninja sov.

Underbart väder med mycket trevliga kurdeltagare och en suvve instruktör, kan det bli bättre? Med andra ord blev detta en mycket lyckad dag för min och Ninjas del!

Se så uppmärksamt eleven sitter och lyssnar på Lina lärarinna 🙂

Blir lite jobbigt så nu ligger hon och lyssnar istället 😀

Sara och lilla söta Dagmar

Två andra kursdeltagare som tränar omvänt lockande

Ninja ligger och bara njuter

Däckad

 

1 tanke på “Shejpingkurs i Karlstad

  1. Vad roligt med hundkurs, det var längesen man var på nån sån. Atlas har också haft lite svårt att göra nr 2 i koppel. Han har alltid velat gått en bit ifrån en när han sätta sig och det går ju inte så bra kopplad 😉 Det är nackdelen när man har dem lös jämt.
    Hoppas ni har en skönn helg! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s