Tiden rusar!

Ja, herrejisses vad tiden flyger iväg! och inte har jag bloggat heller 🙂 Men å andra sidan har jag väl inte haft nåt speciellt att blogga om heller. Dagarna går och vi håller på med nåt hela tiden men inte mycket utöver det vanliga. Semestern är slut och barnen tillbaks i skolan.

I lördags var vi iallafall på den årliga veteranmarknaden i Torsby. Jörgen är ju alltid dit för att sälja av saker han samlat på sig och så även i år 🙂 Självklart var ju voffsingarna med, Zelda har varit med varje år sen hon var valp, alltså 7:e gången i år och nu var det dags för Ninja att introduceras i den miljön 🙂

Man blir himla trött av att vara på marknad

Ännu skönare är det att få sova i lill-mattes knä 😛

Zelda tyckte det var skönast att sova i bilen

Att ligga raklång och slöa på marken är inga problem om man är en trött valp 🙂

Zelda fick träna fasthållning för att förtjäna en kokt korv 😛

På kvällen åkte vi på ”mopperejs” Louise på speedway-hojen

Ninja testar en flak-moppe

Zelda håller sig hellre på backen än åker moppe.

När mopperejset var slut åkte alla och grillade/badade, fast det var ju bara voffsarna som badade =)

Här är även Engelska settern Bee-Bop med. Hundarna härjade järnet runtomkring oss 😀

På förmiddagen idag åkte jag och Lina ut med hundarna och fika till skogen. Vi lade några längre spår åt Zelda och Pejla och varsitt kortare till Zaphod och Ninja. Ja, till Ninja lade jag ett riktigt kort kanske fem meter för det var ju första gången för henne.

Zelda var inte lika på som hon brukar vara och ganska ”flackig” i spårningen till en början men hon skärpte upp sig och spårade kanon andra halvan av spåret. Jag lade inget svårt spår åt henne idag då hon är mitt i sken-valpningen och det var nog bra eftersom hon var lite ofokuserad.

Ninja klarade sig fram till spårslutet och visade att hon åxå har ”nos-intresse” . Hon visste väl inte exakt vad som förväntades men hon nosade lite, kollade lite, nosade lite o.s.v. och till slut var hon vid belöningen och jisses, amalia vad glad hon blev när bästa leksaken låg där! 😀

Ninja med spårslut-belöningen. Sååå nöjd 🙂

Vi passade på att träna lite med vovvarna åxå. Ninja fick träna omvänt lockande med fri-signal, vilket jag tyckte funkade ganska bra trots att belöningen inte var superintressant. Det känns lite ovant att ha en hund som inte tycker köttbullar och korv är världens bästa. Detta kan Zelda göra nästan vad som helst för!

3 tankar på “Tiden rusar!

  1. hahahaaaa oj vad Zelda ser skön ut med burken i munnen, kanske ska lära henne att gå o panta den så kanske hon får ihop till fler korvar=)))
    Men oj…ja man är ju van att dom älskar korv o köttbullar=)
    vart köpte du back on track regntäcket? Jag hittar det inte på nån sida…men jag ser ju dåligt iof;)
    kram:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s