Lugn dag med massor av snö =)

Imorse när vi vaknade så hade det börjat snöa! Det håller på än och är jättemysigt 😀

Meningen idag var att jag och Lina S. skulle träna hundarna, vi har inte gjort det på flera veckor för att vi inte fått ihop det tidsmässigt 😦  Så idag skulle vi träna tillsammans men det sket sig ändå för Lina var tvungen jobba och jag fick en sjuk dotter som fick lov att vara hemma från skolan, så idag blir det lugn dag med mys i soffan och film. Vi ska nog få till det med träning jag och Lina men nu får vi ta det framme i januari för julen står vid dörren och tiden räcker inte till att träffas.

Med Ninja har jag iallfall tränat lite, några avlämningar inne på köksgolvet med en strumpa blev det 🙂 Hon älskar att smyga upp på nån av barnens rum och plocka till sig nåt och där ligger alltid nåt att finna typ strumpor och kallingar m.m. 🙂 så gjorde hon även idag och kom stolt och visade upp sin trofé och gjorde en fin avlämning. Jag lät henne få tillbaks strumpan tre gånger och lika månger gånger gjorde hon fin avlämning och belönades med godis eftersom det var det jag hade tillgängligt. Egentligen om man ska ha riktig belöningskvalité så är kamp bästa belöningen på henne, hon älskar det! men jag ville inte kampa med strumpan och nåt annat bra hade jag inte i närheten 😉

Eftersom det inte blir någon långpromenad med voffsisarna idag så gick jag ut på gården för att Ninja skulle få rejsa av sig lite och passade på att fota, det är INTE lätt att få till bra bilder på lilla buset 😉 Louise gick ut före mig och tog några fina bilder på Zeldisen och Ninja nyfiken i förnstret 🙂

 

Jag tog en massa foton men nästan allihop blev som dessa två, dvs. inte helt perfekta 😉

 

2 tankar på “Lugn dag med massor av snö =)

 1. Helluu!
  Ja har snöat här idag också men tror inte vi fått så mycket:)
  Hahahaaa hon ser för skojig ut den vilda Ninjan=) Zeldas blick är ju betalbar…kan jag få en godis ”tror” jag hon säger!!!
  NU har jag skickat efter en tass salva från en Fb vän, som hon gör själv av kåda o olivolja och nåt mer som jag i skrivande stund inte kommer på=) hon säger att hennes vovve INTE får dom här isklumparna…så jag hoppas det hjälper på mina också=)

 2. Vad härligt att hon kommer och gör fina avlämningar redan, men hon är ju en apportör också 🙂
  Klockrent att man kan träna diverse saker inomhus när vädret inte tillåter, jag frös alltid ihjäl om fingrarna när jag skulle träna utomhus på vintern. Burr!

  Trevlig helg allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s