Skitväder =(

Plusgrader, slask och halka! Inget kul alls att gå promenad 😦 Idag har vi bara varit ute korta svängar ute på gården och ner till gärdet så vovvarna, mest Ninja förståss, fick galoppera av sig lite energi 😉 Zelda går jätteförsiktigt ute på isen antagligen rädd för att halka stackars tösen 😦 Ninja ser man knappt skillnad på, hon rusar på i full fart 😀 Promenader i skog och på gärden är uteslutet just nu, klassblött. Vägen här är åxå blöt men värst är att den nu är saltad och jag vill inte gå på den saltade vägen för hundarnas skull 😦 Nä, jag är inte vän med plusgrader på vinter.

Som inomhusaktivering för energi-knippet, plockade jag fram ett par fåglar ur frysen. Länge sen hon tittat på dem. Den ena pippin tyckte hon nog var för stor men den lilla lyfte hon upp och kom till mig med!!!! 😀  Två gånger gjorde hon det och jag belönade med sockerkaka och kamp 😀 Jösses vad glad och lycklig man kan bli över att få en äcklig pippi apporterad till sig!

Hmmmm, luktar konstigt och ser konstig ut.

Hörru matte? Är det meningen att jag ska göra nåt med den?

Tänker du så här?

Vill du ha den matte?

Ja, sen blev det inga fler foton för det var bara att slänga iväg kameran och stå redo med superbelöning när lilla fröken kom 😀

 

3 tankar på “Skitväder =(

 1. Vad mysigt med döa fåglar inne;) undrar vad erat främmande tänker när dom kommer in till er OCH kliver på en sån där mysig döö fågel=))))))
  Vad duktig hon är Ninja:)
  Såg att du skickat efter ett baggenbälte….ja dom är nog inte så dumma men det finns nog inte i min storlek….och om det gjorde det så tror jag det skulle göra ont att kullra utför en slänt med en läjonbärjer före sej=))))))))))))))))))))
  Ha dää så bra kram=)

 2. Riktigt tråkig väder, hela vår gård är som en isbana som man halvt slår ihjäl sig på när man går ut. Atlas blir också super försiktig och vill knappt gå på hala fläckar och det är ju i och för sig bra.
  Vad duktig hon är Ninja med fåglarna!

 3. Hej.
  Ni är några få landseer vänner här ute som jag vet har följt mig och min underbara Herman genom åren och som jag med stor sorg vill meddela att han inte finns hos oss längre. Vi vet inte varför, han var pigg och glad, gick ut på morgonen i söndags för en kisse runda i trädgården tillsammans med Melwin som vanligt. Dom lade sig sedan för att vila på vår inglasade altan, som vanligt. Den enda skillnaden denna gången var att Herman inte vaknade mer.
  Det går inte att beskriva den enorma tomheten, saknaden och förtvivlan jag känner. Herman var en del av mig, hur skall jag orka leva utan den?

  Kram Christel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s