Östmarkspromenad.

Det blir bara uppdateringar med promenader nuförtiden 😉

Var ett gäng tjejer som träffades vid Åstebyvallen idag och gick promenad tillsammans. Detta är så himla bra träning för Ninja som står raklång i kopplet för att ta sig fram till alla hundar för hälsning, lek och bus. Inte blev prommisen sämre av att vädret var lika underbart som igår.

11 voffsar av blandade raser med 5 mattar gick en runda i Östmark på ca: 6-7 km. Inte så långt, men hundarna blir trötta ändå när de är så många att hålla koll på, vi gick inte så fort heller så vi var ju ute ganska länge. Skönt!

Jag blev impad av Anna som gick med fyra hundar med kopplen mestadels i en hand…  jag hade fullt upp med en av de två jag hade i bältet!

När vi kom hem följde Lena & Zorro, som samåkt med oss, in på fika. Zorro ”hälsade” på Gandalf som satte några klor i Zorros huvud 😦 Nosen blödde och två klor satt kvar, en uppe på huvudet och en på nosryggen så vi fick ta en pincett för att få ut den. Stackars Zorro.

Att få med Zelda på bild när jag har dem i Baggenbältet är nästan hopplöst, för hon går oftast alldeles för duktigt vid min sida. Ninja däremot är ute i full-längd och lite till mest hela tiden 😉

 

3 tankar på “Östmarkspromenad.

  1. OJ då stackars Zorro=( jamen har Gandalf några klor kvar?
    Och det var väääääldans vad du uppdaterar då!!!!! Måste väl vara all denna ljusterapi du får;) här är det bara kol mörkt…som i en kol bod=))))) neej då men det känns så:/
    Vad fina bilder du tar!!!! =) gillar den allra mest på Ninja när hon har frost i underbettet=)))))
    Nja får väl se om jag uppdaterar nå mer detta år;)
    Ha dää bra:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s