Vilodag igår, höll på att bli det idag åxå…

Nån dag per vecka tar jag vilodag med hundarna. Mest för Ninjas skull för jag vill inte hon skall ha förväntningar på aktivitet varje dag. Jag vill, att om jag blir sjuk eller faktiskt inte har tid att aktivera henne en dag så skall hon inte klättra på väggarna utan bara lugnt veta att jaha, idag är en sån dag då man gör ingenting.

Igår hade vi en sån dag och det var inga problem, hon finner sig nuförtiden rätt bra i att ha en aktivitetslös dag. Lite rastlös stundvis men inget som går över styr. Idag när jag vaknade var jag helt seg och superlat. Vädret lockade inte till aktivetet och det var en hårsmån ifrån att det blivit vilodag även idag 😉

Som tur var skulle Östmarkstjejerna ut på prommis och solen kom fram så jag slängde mig med dem annars hade jag blivit sittandes här och inte fått fingrarna ur.

Ninja tyckte det var galet kul och hoppade och studsade som bara en tokig, liten Ninja kan göra. Zelda skötte sig så hon hon fick springa lös ett tag 🙂

1 tanke på “Vilodag igår, höll på att bli det idag åxå…

  1. Ja ibland måste det bli vilodagar…går riktigt bra här också nu med nån sån dag, men då ränner hon in o ut heeeela tiden istället, längtar tills dörrn kan vara öppen så kan hon ränna som hon vill:)
    Men här är det rent ut sagt livsfarligt att gå nu, det är glans is under snön som kom….igår fick jag ta en o en på promenad för jag kunde knappt stå på benen själv, trist när det blir så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s