Har pysslat om på bloggen

Ett litet snabbinläg 😉

I två dagar har jag bytt skepnad på bloggen massor av gånger men nu tror jag att jag funnit en variant som jag behåller åtminstonde ett tag 😉

Har uppdaterat och förändrat på sidorna i menyn ovanför och hoppas att det skall vara lättnavigerat och lättläst.  Är inte färdig men jag får ta det pö om pö.

Zelda äter duktigt sitt kost-tillskott, jag tror inte ens hon märker att jag blandar nåt i maten. Det är en av fördelarna med färskfryst foder att det är så enkelt att blanda i saker jämfört med torrkulor som är hopplöst att gömma ner något i.

Snart har jag ledig helg! 🙂

 

 

3 tankar på “Har pysslat om på bloggen

  1. Bloggen blev jättefin, det är roligt att ändra om lite ibland. Skönt att hon mumsar i sig sitt kosttillskott, hoppas du märker skillnad med det också. Här går jag bara och längtar efter våren…det är så kallt och mycket snö. Jag orkar inte ha vinter nå mer, måste komma på nåt sätt att pigga upp mej tills våren vill komma på riktigt. Ha en bra dag!

  2. haha jösses vad jag letade efter kommentarsgrejen=)
    Men det blev snyggt det här…tummen upp:)
    Och neeeej inte det minsta lilla firande…vill ha det så..punkt slut!!:-)
    ha en skön ledig helg nu då:)

  3. Hej. Jag såg din blogg igenom en annan länk så därför kände jag att jag vill följa dig. Och sen att du har hundar. Jag älskar hundar men har ingen själv. Vill gärna ha en golden och det såg jag att du har. Du verkar ha det mysigt och fint i huset. Och bloggen din blev fin. Här kommer jag att följa dig och vovvarna. Ha en bra dag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s