Avlämningar med raggsocka.

Under helgen har jag och Ninja tränat avlämningar i köket. Att träna när man steker pannkakor är ypperligt för pannkakor is da shit! och med rätt belöning blir motivationen hög 🙂 Vi använde oss av en gammal raggsocka  och Ninja är så rolig för hon verkligen trycker upp raggsockan i handen på mig och ser ut att säga: Ta den då!  Det har jag handtarget att tacka för 🙂  Hon är inte helt signalsäker än och släpper ibland innan signal så där får jag träna bättre med omvänt lockande. Vill ju ha ett stadigt tag om det apporterade föremålet och inget spottande innan signal.

På förmiddagen tog vi oss en rejäl promenad med pulsande i skoterspår. Det var inte helt nya skoterspår så det var ca. 1 dm snö i dem vilket blir svettigt, men bättre än att gå med snö till låren 😉

2 tankar på “Avlämningar med raggsocka.

  1. JA! Ett inlägg till, kul att ha lite läsning 🙂 Vad duktig hon är Ninja med apporteringen, det är ju roligt men svårt att träna. Det är ju ingen konst att få hundar att springa efter och hämta en grej men fina avlämnanden är nåt helt annat det 🙂 Dom ser så lyckliga ut när dom busar i snön!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s