Klossträning

Idag plockade jag upp klossträningen med Ninja, som jag lagt på is några månader. Råkade ju belöna ett tredje ben som hon lyfte upp och det var svårt att få bort 😦 Ninja är så himla lättlärd så det räcker att klicka ”fel” ett par gånger så har man problem sen.

Provade flera olika ”klossar” idag men jag har inte funnit något som funkar riktigt bra utan antingen välter den eller glider undan och det blir för mycket störning i träningen.

Tränade gjorde vi och visst kom bakbenet även denna gång men jag fick många fler belöningstillfällen med endast framtassarna på klossen och bakbensförflyttningar så om jag bara får tag i en bra stadig grej att ha som kloss så kan vi nog få till det! 😀 Inga bilder på klossträningen för det är helt omöjligt att fokusera på hunden, klicka, belöna OCH fotografera 😉 Kul hade vi iallafall jag och Ninja 🙂 Zelda ville åxå vara med och träna, så för att få vara ifred med Ninja fick Zelda vara ute och leta godis i trädgården.

Tog några bilder nere på isen istället där de fick rejsa av sig. Zelda var riktigt bussjuk och jag hoppas att det är hennes kosttillskott som börjar ge effekt.

6 tankar på “Klossträning

 1. Hej! Vad roligt ni har det. Zelda i bustagen, va skönt. Vädret är ju ”varmare” nu också, det kan ju också hjälpa till. Solen har lyst idag och jag hoppas snart få fräknar på min näsa. Kram

  • Ja,det är jättekul att träna en hund som Ninja, hon är så härlig 🙂
   Temperaturen kan ju vara en bidragande faktor, det har jag inte ens tänkt på =)
   Håller tummar för dina fräknar 😉
   Kramis!

 2. Vad duktig du är som tränar och grejar med vovvarna, kul att det så snabbt ger resultat. Jag funderar på att ta mej tid att spåra lite med Atlas när snön försvinner, det är ju så roligt när man väl tar sig ut i skogen 🙂 Kram

  • Nja, det är länge sen jag tränade nåt nu så inte är jag så himla duktig men det är kul när man gör det =)
   Spåra är kul och det verkar som Landseer är väldigt duktiga på det och gillar det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s