Våren attackerar!

Idag är våren här på riktigt! Finaste, soligaste och varmaste dagen.  Jag fyller år idag och blev väckt med kaffe och paket på sängen, så himla mysigt! Paketet var ingen jätte-överraskning men väldigt efterlängtad 🙂 En Canon Nixus som jag testat hela dagen, därför blir det många bilder i bloggen idag.

Hundarna och jag tog en promenad runt Velen och det var skitjobbigt! Kändes som jag hade bly i dojorna och promenaden tog två timmar trots att jag trampade på hela tiden utan stopp. Den turen går jag ju ändå rätt som det är och jag vet aldrig att det varit så tung-gått tidigare. Vet inte varför mina ben var så tunga, kanske för mycket godis under helgen? 🙂 Men snön har ju åxå börjat smälta till sörja och det suger att gå i.

Blir det nån mat eller??

8 tankar på “Våren attackerar!

 1. Hejsvejs. Först måste jag säga tack för att du röstade på mitt chips. Det var snällt.
  Vad gullig hon är Ninja tror jag att det är. Sitter vid bordet och väntar på mat. Den andra är också fin. Hon verkar så lugn hon tycker jag. Inte lika busig som brunisen är..
  Jag måste säga att jag blir så inspirerad på ditt kök!!!! Mycket,mycket fint. Lite avundsjuk!!!

 2. Men gud vad kul med ny kamera, riktigt fina bilder!! Jag ska önska mej en systemkamera när jag fyller, blir nog lite skillnad det mot digitalkameran. Super härligt med vår, den är så välkommen 🙂
  Tycker det ser så roligt ut när Ninja tänker attackera och Zelda sitter lyckligt ovetande i godan ro 🙂 Kram

  • Tror du kommer bli jättenöjd om du får en systemkamera. Den kameran jag fått nu är ju inte lika bra men den är liten, smidig och snabb=)
   Hahaha, ja Ninja är lite ful och attackerar bakifrån=)
   Kramisar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s