Kurs!

Vaknade till värsta regnvädret idag. Inte exakt vad man önskar sig när man vet att man ska stå ute på kurs i flera timmar. Ryggsäcken packades med x-tra kläder och kaffe förståss! Regnkläder, tre olika jackor, massa leksaker och olika godisar stuvades in i bilen.  Så åkte jag, Ninja, Lina och Zaphod till Karlstad för att gå en kurs i belöningsutveckling med Fanny Gott När vi kom fram verkade vädret inte det minsta förbättrat men efter ett par timmars teori inomhus upphörde regnet och vi slapp stå ute och bli blöta 🙂

Så himla nöjd med dagens kurs! Fick många aha-upplevelser och verktyg att ta med mig i träningen. Speciellt fick jag verktyg till avståndsbelöningen så att vi kommer framåt där. Avståndsbelöning är helt nytt för mig att träna in och jag började med det i fredagskväll. Återigen fick jag ett bevis på hur enormt viktig den ”tråkiga” grundträningen som stadga är. Backa tillbaks och träna in ordentlig stadga med omvänt lockande ligger nu på schemat.

Kampbelöningen fick vi åxå verktyg till. Kampen står ju väldigt högt för Ninja och när hon kampat en stund så är det omöjligt att få henne att släppa. Där skall vi nu träna med två leksaker för att kunna få henne att släppa på signal. Detta är lite jobbig träning men ack så viktig om jag ska få kontroll över den belöningen.

Ja, helt enkelt en mycket lyckad dag med många trevliga ekipage. Några som jag redan träffat förut och några helt nya bekantskaper.

Stort tack till Sara Moll som ordnat med denna kurs och bjöd in oss! 🙂

Bara en månad kvar till nästa kurs, Specialkurs i apportering hos Klickerklok! Åh, vad jag längtar! 🙂

Har tyvärr redan glömt namnet på detta fina ekipage som tränar.

4 tankar på “Kurs!

  1. Tack själv för att ni kom! Håller med om att det var en riktigt härlig dag!

    Kram
    P.s Det är Linnea och Vilda på bilden. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s