Klåda, tandsten, balansövningar och rulla

Redan när vi fick hem Ninja vid 8 veckors ålder började hon klia sig, kliade sig lite för mycket för att det skulle kännas normalt. Efter ett tag fick hon gå över på samma foder som Zelda, Standardt, och inte alldeles för länge efter det upphörde klådan. På senhösten gick vi över till färskfryst foder och under vintern har klådan sakta men säkert kommit tillbaka på henne 😦 Åkte in till Lotta i hennes affär och diskuterade detta och vi kom fram till att testa Standardts Immun ett tag. Det har vi gjort nu i några veckor och det verkar som klådan sakta men säkert får ge ner! Hoppas, hoppas!

Har slarvat ett tag med Zeldas tandborstning och detta straffade sig givetvis direkt med lite tandsten… Nu borstar jag varje dag, ger x-tra tuggben och har köpt en burk Plaque off och hoppas att hennes mun snart är fräsch igen.

Idag har Ninja tränat balansen. ja, egentligen vet jag inte om det blev så mycket tränande eftersom det inte verkade bekomma lilla fröken överhuvudtaget att hon gick på något högt och smalt. Hon såg mest road ut 🙂

Bäst att hålla tungan rätt i mun!

Vad var det som skulle vara så svårt och farligt?

Har även tränat lite omvänt lockande med varierat resultat och börjat ynka, pyttelite att shejpa fram ett rulla men där hade hon det lite jobbigt då det ligger alldeles för nära att ”spela död”  alltså fastnar hon gärna i ryggläge… men vi kämpar på 🙂

4 tankar på “Klåda, tandsten, balansövningar och rulla

  1. hahahaaa…vilken cooling hon är Ninja! Hoppas klådan ger sej nu då!!!!!
    Idag har vi börjat våran första klicker grundkurs=) jag o Bollnäs….verkar iaf passa damen mycket bättre….hoppas det blir bra…hon ÄR mycket mycket speciell….men det här är ju mer hon o jag så jag tror på detta…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s