Våren är här på riktigt!

Har arbetshelg, slutade 10.00 imorse. Börjar 10.00 imorron och slutar måndagmorron men idag är jag hemma och njuter! Känns så där riktigt vårigt och gôtt ute! Har hängt ut tvätt och den torkar blixtsnabbt i sol och lite blåst. Snön försvinner jättesnabbt och gräsmattan torkar upp. Det går liksom inte sitta inne en sån här dag! Jag och hundarna har varit ute och städat i trädgården i flera timmar och jag passade på att fota dem. Det blev ett nytt album som nu ligger under ”Foton” i menyn ovan. Jörgen har börjat kapa upp de fyra stora björkarna som vi fällt söder om huset. De gav oss för mycket skugga på gården så därför har de fällts. Dan och hans flickvän tog sig en tur med fyrhjulingen. Och dottern är hos kompis. Man får energi av solen och ingen i familjen vill sitta still inomhus 🙂

Bortom studsmattan har de fyra fällda björkarna stått och vi har fått en ljusare trädgård 😀

3 tankar på “Våren är här på riktigt!

  1. Hej och tack för att du tänker på oss. Dagarna går ju men det går inte en enda sekund utan att jag tänker på Atlas. Jag saknar honom så fruktansvärt mycket och det smärtar otroligt när ”det kommer över mej” att jag aldrig mer ska få borra in mitt ansikte i hans mjuka päls eller pussa honom på nosen. Han var en så stor del av mitt liv och jag tror aldrig jag kommer över detta. Jag vet ju att det blir lättare med tiden och visst går det nu att prata om utan att bryta ihop men ett trasigt hjärta blir aldrig riktigt helt igen.
    Jag har iag hämtat hem honom igen och placerat askan i köket tillsammans med hans favorit leksaker och våra fina rosetter vi vunnit tillsammans, en liten pinne som var den sista som följde med hans päls in och lite hår från hans päls. Fick en vacker duva och ett ljus av min syster som också står där.
    Vet inte hur lång tid det kommer att ta innan jag plockar bort hans koppel, halsband, sele och spårlina mm från hängaren i hallen. Har nu blivit tvungen att städa hallen efter en dryg vecka men det var svårt. Det finns en speciell fläck som inte går bort när man skurar där Atlas alltid hade sina tassar när han låg i bädden, jag vill att den ska vara där för alltid.
    I morgon skulle Atlas ha blivit 7 år och det blir tufft men jag och Thelma ska gå hans favoritrunda i skogen och tänka på honom, jag har också lovat honom att slänga några pinnar på åkern där vi brukade springa och busa…..
    Kram på dig och tack igen för att du är en fin medmänniska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s