En fullspäckad dag.

På förmiddan idag åkte jag och Louise med vovvarna till Solstadens djursjukhus på seniorkontroll med Zelda och vaccination för Ninja.

Vaccinationen på Ninja var över på ett kick och jag tror knappast hon märkte den 😉 På Zelda tog de några rör blodprov för att kolla att allt är okej. De svaren får jag till veckan. Sen kollades öron och tänder sen lyssnade veterinären på hjärta och lungor, allt lät normalt sa hon. Hon gjorde även rörelseprov bak och tyckte att hon var för åldern sett mjuk och följsam, inget onormalt stel så jag känner mig jätteglad! Veterinären tyckte att jag skulle fortsätta som jag gör med de kosttillskott Zelda får nu och om hon blir stel, öm eller helt enkelt inte vill med promenader så skulle vi höras av och då diskutera om Rimadyl eller annat skall sättas in. Jag hoppas ju att vi klarar oss så länge som möjligt utan såna preparat då de påfrestar kroppen. Men självklart skall hon inte behöva ha ont så det är en avvägning som inte är helt lätt. Känns bra åtminstonde att Zelda fick bra betyg av veterinären och nu får vi hålla tummarna för att provsvaren är bra.

Efter veterinären hade vi bestämt träff med Madeleine som har Ninjas kullsyrra Nilla. Vi har aldrig träffats förut och jag var så nyfiken på att få se Nilla som jag bara sett på kort. På kort ser de enormt lika ut och visst har jag funderat på om man kanske skulle blanda ihop hundarna när vi släpper ihop dem 😉 men se det var då ingen fara! Visst är de lika men ända så olika! Vi fick inte med oss fel hund hem 😉 En massa bilder blev det men inga där hundarna står still för det kunde de inte! Herrejisses vilket röj på tjejerna 🙂 Här är fotona: Träff med Nilla. Jättekul att träffa er! Det måste vi göra om 🙂

När vi kom hem var det dags att tända Valborgsbrasan. Vi har inte tid imorrn utan tjuvstartade Valborg och eldade idag 😉 Brasan har vi lagt på ängen nere vid älven och vi hade det jättemysigt där i kvällssolen med korv och marschmallowsgrillning! Det blev förståss en hel del foton på hundarna som du finner här: 20110429


4 tankar på “En fullspäckad dag.

  1. Hej. Jag måste bara säga att vilka gulliga hundar du har. Ninja bade i havet. Så söt. Zelda är ju också fin.Jag skulle vilja ha en hund nu. Men får vänta.
    Ha en bra Valborg..

  2. Ozzy har snart ätit norocarp i två år 😦 Men i hans fall har jag inte haft något val. På tisdag ska han till vet. för att få catrophen spruta. Sen har han kommit i en period han inte vill äta så hon ska få gå igenom han. Annars tycker jag han är pigg och glad fast stel bak. Känns som i i fjol vi hämtade han som valp och så fyller han 8 år snart. Vart tar åren vägen????
    Roliga bilder på ”studs” Ninja =))))

    Kramisar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s