Frysarna fulla!

Igår hämtade jag två stora plastbackar, tre kassar och en hink slaktavfall vid slaktboden! Har pratat med en slaktare och han har lovat mig avfall som ändå skall slängas och jisses vilken massa fin hundmat det blev!

Allt detta fanns kvar när jag redan stått i några timmar och skurit och lagt i påsar 🙂

Har aldrig förut tänkt på att slaktavfall kan innehålla så mycket nyttigt för hundarna! Hjärtan, lungor, levrar, njurar, strupar, köttiga ben, svålar och en massa annat som jag inte har en aning om vad det var. Det var blandat från både gris och nöt. Det blev så mycket att jag inte kunde ta reda på och få plats med allt själv, så jag ringde min vän Jill som kom och hämtade en del till sina hundar 🙂 Haha, vi hade ganska kul faktiskt när vi vände och vred och funderade på vad alla delarna var för nåt 😉 Blod till spårning blev det åxå, så avfallet var en riktig guldgruva! 😀 Jag är glad för att inte slaktaren sparat vommen, visst det är jätte-nyttigt för vovvarna men jag tyckte det var nog så slemmigt att stå med allt detta så det var skönt att slippa vom!

Utanpå detta så kom paketet från Jipotimas idag med vingar, kalkonben, halsar och skrov! Hundfrysen är fylld till brädden och ett mindre frysskåp nästan fullt 🙂 Nu finns mat för flera månader framöver.

Lever, massor av lever!

Hundarna tyckte det var mycket intressant att sitta och titta på. Båda jätteduktiga och försökte inte stjäla men de fick sig nån slimsa då och då 🙂

6 tankar på “Frysarna fulla!

  1. Usch, för att ta reda på nåt dyligt… Jättebra att du fick det ju när det går att använda men äckligt att skära i det, jag tycker det luktar så illa. Tur att hundarna gillar det, kan tänka mej att det dregglades en del vid bordet 😉
    Kram

  2. Vad knäppt att man kan få större fötter av graviditet men det är ju en massa andra saker som också kan bli annorlunda. Då kanske jag kan räkna med att få ännu lite större om jag ska ha fler barn… 🙂 Tråkigt att skor man gillar blir trånga.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s