Bäst att ta tillvara på dagen!

Med en så underbar dag och två vattenälskande hundar så gick jag i eftermiddag ner till sjön så de fick vattenapportera lite. Jobbar många dygnspass denna vecka så det är bäst att passa på när man är hemma och det är varmt 🙂

Om man slog ihop Zelda och Ninja till en apportör så skulle man ha den perfekta! Men nu är de två och apporterar olika med sina individuella fördelar, fel och brister 😉

Zeldas järnvilja, stadga, signalkontroll och fasta grepp tillsammans med Ninjas explosivitet, glädje och snabbhet skulle bli en mördande bra apportör! Men hur katten får man allt i en och samma hund???

Ni ser väl det fasta fina greppet?

Med säkerhet och ett stabilt grepp bär hon in apporten utan risk att tappa…

…. ooops!

Här simmar lugnet själv!

6 tankar på “Bäst att ta tillvara på dagen!

 1. Ja dessa hundar, varför ska det vara lätt.
  Du förstår Ninja, du måste hålla i. För om det vore en skadsjuten fågel så skulle den rymma från din mun och simma ut i det blå kanske.
  -träna på.

 2. Ja, tänk om du kunde mixa dem båda till en perfekt! Jag tror säkert att Ninja kommer bli lika stabil och med ett fast grepp som Zelda en dag, men hon är ung och full av bus 🙂 När hon får mer erfarenhet och när kängurun i henne får landa lite så kommer hon bli kanon!!
  Tack för inläggen, du är för snäll 🙂 Jag får lite ångest över att tiden går för fort. Om det här första året med Thelma gått så här fort så står det väl inte på förns man står och vinkar vi skolbussen….
  Superfina bilder på vovvarna i vattnet, de ser ut att ha så roligt 🙂
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s