Såhär ser stackars Zeldisen ut nu :(

Ja, inte är fukteksem att leka med 😦 Det har spridit sig jättesnabbt och i eftermiddag fick jag klippa bort ännu mera päls… Lördag fann vi första lilla såret och på söndag klippte vi ner pälsen i det svarta området. Idag har jag fått klippa neröver i den vita pälsen då det spridit sig nedåt, en bit framåt och en bit bakåt och upp mot örat. Får vi inte stopp på det blir det helklippning och veterinär. Stackars goaste Zelda.

Svårt att ta kort utan att ha en annan vovve mittemellan 😉

4 tankar på “Såhär ser stackars Zeldisen ut nu :(

  1. Stackars stackars Zeldis 😦 Precis så där såg Atlas ut när han fick det förbannade fukteksemen, alltid på kinden. Du vet ju säkert redan men alla vet inte att man ska pilla bort sårskorporna som blir hela tiden, sen hade jag en bra salva till fukteksem men tyvärr kommer jag inte ihåg vad den heter men jag har för mej att det var vet som skrev ut den, så går det inte över och ni får uppsöka vet så får ni säkert den.
    Hoppas nu att det snart går över!
    Det är ett elände för våra djur…och barn också för den delen, Thelma har det jobbigt när det blir så här varmt och får lätt värmeutslag hon med 😦
    Kram på er!

  2. usch o fy stackars Zeldan…ser precis ut som när Signe fick sitt på kinden…det blev efter ett fästingbett…ta vet och få fucidermgel utskriven om det inte snarast ger sej…den salvan är suverän 🙂 men jag vet att Signe fick en penicillinkur då också…skit fukt eksem 😦 hoppas att hon blir fri från detta och snart kan plaska igen!!!!

    kram o puss på Zelda nosen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s