Svettig…

….och  för-j*vla lat är vad jag blir i denna värme! Tog med Ninja ut på en joggingtur igår kväll och både matte och hund blev genomsvetta och utslitna! Iallafall gissar jag att Ninja blev det med tanke på hennes flåsande 😉 Straffet kom idag iform av ömma benhinnor och vader 😦 Efter tre veckors tränande börjar nu kroppen säga stopp. Måste vila benen under helgen och hoppas på att det går bort.

Zelda vill inte göra ett dugg, ligger bara inne och slöar och man får tjata på henne för att hon ens ska gå ut och kissa. Jag och Ninja fick lov att gå en ensam promenad förut då Zelda vägrade, det blev en pyttepromenad  mer orkade vi inte. Nä, detta är verkligen inte mitt favvoväder!

Jodå, jag tycker om sommarn och faktiskt lite av denna värme jag åxå men tappar helt klart lust och vilja att göra nåt alls! Jag gillar inte att jag blir så där slö, slapp och likgiltig 😦

Det är mysigt att sitta under parasollen och käka glass i shorts och kortärmat men inte heeela dagen! Och det är jättemysigt att grilla och dricka öl men inte heeela dagen! och detta är ungefär de enda sysselsättningarna jag har lust med nu. Riktig mat har jag tappat lusten för så nu har det blivit sallad i två dagar.

6 tankar på “Svettig…

 1. hahahaaaa jooo sitt du under ditt parasoll och gör ingenting 🙂 joo drick kaffe och ät glass, grilla och drick öl 😀
  mitt huvud kokar när det är så här varmt…antar att det kallas vuxenpoäng 😉

 2. Hej! Vad duktig du är som tränar 🙂 Hoppas dina ömma ben blir bättre bara. Det är lite segt att göra nåt i värmen men jag älskar när det är hett hett hett =) Käka glass, korv och dricka öl låter väl som jättebra sysselsättning i värmen 😉
  Hur har det gått med Zeldas fukteksem, blir det bättre? Kram Kram

  • Hej och tack! Nja, jag har fortfarande känningar i benhinnor och knän men jag hoppas det går över.
   Zeldas fukteksem har varit riktig skit 😦 Det har liksom stått helt stilla, blivit varken bättre eller sämre. Inte förräns idag som man ser en riktig förbättring. Nu har det torkat ihop och jag känner en ljusning.
   Kram, kram! Sorry att jag inte skrivit i din blogg på ett tag men har lite mycket att göra och tiden springer ifrån mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s