En salig röra av pinnar…

Idag har vi roat oss med att bygga förtält 🙂 Ja, det följde ett förtält med vagnen när vi köpte den och varken jag eller Jörgen har någonsin i hela våra liv byggt ett förtält så vi tyckte det var bäst att öva på att sätta upp tältet en gång här hemma innan vi åker, så man slipper stå där och skämmas på campingen när vi inte fattar hur pinnarna skall sitta 😉 Vi visste ju inte heller om tältet passade eller om alla grejer fanns med.

Kände mig minst sagt skeptisk när jag dragit tältet i skenan och slängt ut alla pinnar och jox på backen, kändes som en hög plockepinn och jag tänkte det här får vi aldrig ihop!

Sorterade pinnarna i lite olika högar och fann en som jag fattade att den måste vara mittpinnen. Inte mycket till förtält än…

Jag fick besök i förtältsbygget 🙂

 Sen kom åxå Jörgen och hjälpte till. Några kaffekoppar, en del funderande och kliande i huvudet senare såg det ut så här:

Nu ser det ju ut som ett förtält! 🙂

Ninja kollar in bygget:

Zelda och Ninja bestämde sig för att testa om det gick att leka i tältet

Har man provbusat måste man ju åxå provvila tältet så att man vet att det åxå funkar 😉

Nu vet vi att tältet passar, att vi kan bygga det och vi får plats med grejerna 🙂 Imorrn skall pinnarna märkas så går det fortare att bygga det nästa gång.

På fredag bär det iväg till Rättvik där hela familjen, inklusive sonens flickvän och en kompis till dottern plus Ninja och Zelda, skall tillbringa en dryg vecka på Classic car week 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s