Hamnade i en återvändsgränd…

Som ni ser blir det inte värst mycket bloggande för min del nu. För att försöka göra en lång historia väldigt kort så kan man säga att jag, efter en del mentala påfrestningar helt enkelt hamnade i en återvändsgränd. Jag tog ledigt några dagar från jobbet bara för att tänka och vara med mina nära och kära.

Resultatet av detta är att jag nu sen två veckor tillbaks sitter på skolbänken. 😀 En ett-årig yrkeshögskoleutbildning till skogsmaskinförare, med inriktning skotare och skördare, på Södra viken. Jag kommer att fortsätta så länge jag orkar under utbildningen att jobba mina helger men förövrigt har jag tjänstledigt till juni nästa år och jag känner glädjen är på väg tillbaks!

Förutom att det är en massa pluggande och supermycket vi ska lära oss så är skolan jättekul! 🙂 Vi befinner oss mestadels ute i skogarna om dagarna i ur och skur och lär oss om natur, miljö och kulturhänsyn.

Det fungerar bra med hundarna åxå, jag går med dem en rejäl promenad på morronen sen åker Jörgen hem till dem på lunchrasten två dagar, en dag slutar Louise tidigt, en dag har Dan sovmorron och fredagar har vi självstudier d.v.s att jag är hemma med vovvarna 🙂

Idag har jag och Lina varit ner på Torsby och gått med vovvarna. Det är mârten (marknad) i Torsby denna helg och vi har gjort en tradition av att gå ner tidigt på fredag innan det blir så mycket folk, och socialträna med voffsarna. Två timmar socialträning idag gav mycket trötta hundhjärnor och jag kunde plugga i lugn och ro i eftermiddag 🙂

7 tankar på “Hamnade i en återvändsgränd…

  1. jag blev så glad och trodde du uppdaterat 🙂 så nu lär du ju göra det ju 😀
    jaa visst är hon söt….ja nog killar det till i landseervalptarmen när man ser en sån goding 😉
    Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s