En ledig helg!

….och den var mycket välkommen! Men hua så fort den gick över och nu är det måndag igen!

Under förra veckan fick jag ett mess från bästa Lina som gjorde mig så himla glad och varm inombords! Känns som hundra år sen jag träffade henne och vovvarna så vi bestämde att träffas. Sagt och gjort, i lördags tog vi en promenad i skogen tillsammans. Zelda blev lika glad som mig av att träffa dem. Tyvärr har Pejla skadat en klo så hon fick vara hemma, men Zaphod och Zelda fick leka tillsammans.

I söndags åkte jag iväg och hälsade på uppfödare! Fick träffa fyra trevliga jaktgolden och blev rejält pussad 😉 Hundprat, kaffe och hembakad paj med vaniljsås, yummie!

Sååå, hittils har jag funnit två uppfödare i vårt avlånga land som detta år ska para på linjer jag är intresserad av. Dvs. kanadensiska linjer. Med en stor portion tur så kanske, kanske det någonstans detta år föds en liten tjej, med rätt attityd som bara längtar efter att få flytta till oss 🙂

Jag vill inte ha en ny Ninja, ingen kommer att kunna ta Ninjas plats eller ”bli” Ninja. Hon var unik och har sin speciella plats i hjärtat. Däremot letar vi efter en ny individ som kan fylla det tomrum som uppstod efter henne. Att leta ny valp skiljer sig inte nu mot letandet efter Ninja, en ”liten” mörk, golden med mycket motor och will to please är fortfarande vad jag vill ha. Har dubbelkontrollerat med övriga familjen ifall de har andra önskemål men alla är eniga. En liten jaktgoldentjej är vad vi vill ha.

3 tankar på “En ledig helg!

  1. ÅÅ vad underbart, jag håller alla tummar jag har för att en liten golden hamnar oss dig. Håll mig uppdaterad nu…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s