Dumma Zeldas öron:(

Zelda har i alla år haft ”krångelöron” men de två sista åren har hon klarat sig helt från klet och klåda. Har hållit efter dem genom att tvätta med Otoclean typ varannan, var tredje vecka.

Tyvärr så har det under vintern krypit på sakta men säkert med mer och mer klåda och massor av klet 😦 Trodde ett tag att jag skulle vara tvungen att åka in till veterinären. Men i samråd med vet. bestämde vi att jag skulle ”supertvätta” (d.v.s. ge två pipetter varje dag i örat) i en vecka till. Nu har jag gjort det, plus gett henne extrastor lever-ranson och massor av c-vitamin och nu äntligen ser det mycket bättre ut! Hoppas nu att det på riktigt försvinner, så hon slipper dit.

Fattar inte varför det helt plötsligt dök upp tillbaks när hon varit fri så länge? Har trott att hon skulle slippa vidare bekymmer med öronen efter att hon börjat Barfa. Kan det bero på att hon varit ur gängorna efter Ninja? Borde kanske ha stött till med x-tra vitaminer direkt efter Ninjas bortgång? Jag vet ju att löp, skenvalpning, stress m.m. påverkar kroppen och dess vitaminupptag. Sorg kanske kan vara stressande?

5 tankar på “Dumma Zeldas öron:(

  1. Först måste jag säga att hon ser för go ut när ni tränade kloss 🙂
    Men attans öron då….hoppas det reder sej utan vet besök…..
    Vad ger du för c vitaminer? Blev bara lite nyfiken, fick höra att när voffs äter kortison så ska c vitamin sättas in…jag köpte ascorflex hos massören, kom sen på att jag kanske lika gärna kunde ge nypon?!
    Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s