Att förlora en hund…

… är en bok jag beställt och nu väntar på.

Det är ca. 3 och en halv månad sen vi miste Ninja. Ett fruktansvärt slag, så hårt att jag ibland funderat på om jag ska bli totalt galen av sorg. Det går bättre och bättre och jag finner sätt att ta mig igenom dagarna. De värsta dagarna blir det längre och längre emellan men idag är en riktigt dålig dag och smärtan efter henne skär i mig som knivar.

Om Zelda är lugnet och tryggheten i mitt liv så var Ninja glädjen och lyckan. Med båda runt mig så hade jag alla delarna. Hon fattas mig!

De sista månaderna har jag begravt näsan i böcker när jag är hemma, för att skingra tankarna och ”slippa” sakna henne varenda sekund. Jag försöker när det blir jobbigt att tänka framåt, tvinga tankarna framåt. Tänka på ny valp, nya grejer, nytt jobb… framåt, framåt… men jag får mina bakslag. Fann denna bok och tänkte att vem vet? den kanske kan hjälpa mig, åtminstonde lite?

Åh, älskade Ninja! Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde vrida klockan tillbaks! Saknar dig!

8 tankar på “Att förlora en hund…

  1. Stackare, jag känner så med dig….kan inte låta bli att gråta en skvätt för din skull.
    KRAM

  2. Jag skulle nog också behöva den boken. Det är snart 31 Mars och ett år sedan den värsta dagen i mitt liv, jag kan inte tänka på det utan att gå sönder. Det som skrämmer mej är att det känns som om smärtan aldrig kommer gå över. Jag visste det redan innan men nu inser jag verkligen att jag aldrig älskat någon på det sätt jag älskade Atlas, jag kommer aldrig heller igen tillåta mej göra det.
    Samtidigt att jag ibland ångrar att jag skaffade en hund och gav den hela mitt hjärta, så är jag så himla tacksam och lycklig över att jag fått möta min älskade Atlas. De åren vi fick tillsammans har format mej, lärt mej massor och skänkt mej så otroligt mycket glädje!
    Hoppas boken är bra, du får berätta sen vad du tyckte. Kramar till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s