Tränat igen=)

Hade lite tid till övers mellan 14.00 och 16.00 och passade på att utnyttja den till träning ute vid klubben tillsammans med Erika och vovvarna 🙂

Fortsatte att träna klossen och fick idag många belöningstillfällen på bakdelsförflyttningarna 🙂

Tränade även lite apportering och sen frishejping av att få upp Zelda på ett av uteborden. Framtassarna fick vi upp så nästa gång hoppas jag att även baktassarna hamnar där 🙂

Även Goliat fick prova på kloss idag och det gick utmärkt! 😀

2 tankar på “Tränat igen=)

 1. Flitiga ni är 🙂
  Tack för ditt svar på bloggen, helt ärligt tror jag inte heller ett strunt på allergi. (ja är ju visserligen ingen veterinär och kan döma det) Men krast sätt tror jag att det är så att hon är en typ av ”öron hund” precis som det finns ”öron barn” Sen måste ju skiten komma ifrån någonstans men att hon skulle ha någon hud sjukdom känns väl inte som jag tror på i det första.Men tyvärr kan man ju aldrig veta. Att byta till ett veterinär foder i 6-8 veckor tror jag inte heller är ett första alternativ men å andra sidan så kan jag ju inte gå emot allting heller då jag inte har en skvatt lärdom av sjukdomar och dyl.
  Jag tror någonstans på det du skriver också. Tyvärr kan jag själv inte så mkt om foder som jag hade velat, men självklart tror jag foder gör stor skillnad på hunden och dess påverkan många ggr.
  Mina hundar äter torrfoder ”Standardt Extra” Och jag måste ändå säg att sen jag bytte till detta foder har jag vart jätte nöjd. Och säg vad man vill om torrfoder, men detta har gett mina hundar bra mage,bra päls,pigga & glada med ett betydligt minskat intag foder, (gentemot det förra) Spannmålet är betydligt mycket mindre, ”rismjöl” vet jag finns i..
  Sen har jag vart lite i valet och kvalet av att byta foder till hundarna, men då jag kan så lite så känner jag att jag inte vill exprimentera själv utan att veta vad jag ger mig in på. Foder lära är en hel vetenskap men ack så viktigt.
  Jag har haft lite funderingar på om Ambra kanske får i sig för mycket protein, om det kan ge en motsatt effekt!? Att det på henne kanske blir ”lite för bra” !?
  Ja, nä jag har inte en aning, men jag blir snart inte klok heller :p
  Alltid är det något :p

  På tal om annat, länken du skickade till mig ang, ”rutan” har du lust att skicka om den? 😀

  Ha det toppen och träna lugnt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s