Goaste Keep!

Vilket underbart litet charmtroll vi fått hem 🙂

Vi har börjat så smått att träna på omvänt lockande med fri-signal. Han är jätteduktig men har inte kopplat fri-signalen ordentligt ännu. Vi tränar ju mini, mini-pass typ 20 sekunder här och där.

Lite koppelträning har vi åxå fått till. Det har husse och lill-matte skött om. Vi leker ”följa efter”-övningar och givetvis tränar vi inkallning.

Men mest av dagen tar vi det lugnt och försöker lära känna varann och bara myser.

Zelda är mer tolerant mot honom än vad hon var emot Ninja. Kanske för att han är betydligt lugnare men kanske åxå för att hon nu är mer rutinerad på hur man fostrar en valp.

Hon säger lugnt men bestämt till honom när han ”går över gränsen” Hon ser inte ut att tycka att han är lika ”äcklig” som hon gjorde med Ninja de första veckorna. Då betedde hon sig som Ior och smög sakta omkring och vi kallade henne Häxan Surtant.  🙂

Han är i princip rumsren. Det har vi uppfödaren att tacka för som redan gjort ett jättejobb med detta. Är dörrarna stängda springer han dit och piper, är det öppet springer han ut och gör sina behov. En enda olycka har det blivit under veckan och det var vårat fel, då vi inte var nog observanta när han pep vid dörren.

Leker Zelda kurragömma?

Titta! jag kan äta ur stora tjejens skål!

Jag gillar dig stora tjej!

Jag fann älgen, dödade den och äter upp den, alldeles själv!

Puh… man blir alldeles slut av att finnas till!

5 tankar på “Goaste Keep!

  1. Vilken go hund Keep verkar vara och lycka till i fortsättningen.. Kul när han står upp och äter ur Zeldas skål.. och mysigt när de ligger breve varann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s