Veteranmarknad idag, träning igår.

Den årliga veteranmarknaden i Torsby missar man inte och hundarna är självklart med och säljer 🙂

Keep sov i princip hela tiden vi var där. Vaknade då och då och var med och gick runt lite men med många nya intryck, massor av människor, en del hundar, främmande ljud och dofter så blev det mycket sova.

Keep köpte sig en tröja på marknaden 🙂 Han kommer snart att växa ur den men för ynka 35 spänn var det värt det ändå, han blev sååå söt!

Igår åkte vi till Torsby och träffade Lina och Zaphod för lite träning. Zelda fick göra några uppletanden som hon tycker är roligt.

Med Keep tränade jag kloss men bytte från plastlådan jag haft, till en frisbee vilket i sig blev en svårighet. Han var överhuvudtaget ganska ofokuserad så jag tränade inte mycket alls men fick bra tips av Lina att istället för att klicka för stadgan testa med omvänt lockande. Att jag inte tänkt på det förut!? Måste bli bättre på att använda det omvända lockandet i stadgeträning i flera beteenden.

Att använda det till kloss får vi träna lite på för jag har tränat omvänt lockande mest i sittande och då blev det naturligt för honom när han kände igen situationen att sätta sig och jag vill ju inte ha honom sittande vid klossen 😉 Han är duktig och testar och bjuder beteenden, det gillar vi! 😀

Tittar och lär sig av Lina och Zaphod 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s