Positivt besök hos vet!

Har varit till Solstadens veterinärklinik idag. Fann för ett tag sen nya knölar på Zelda juver, eller rättare sagt där det suttit juver. Jag tyckte inte att det kändes som tumörer men hysterisk matte som man är ville jag ju kolla upp det. Häromdagen fann jag ännu en knöl fram på bogen liksom, eller kanske mer på bringan?

På vägen ner till Solstaden i Karlstad blev Keep dålig i magen. Stackaren han har aldrig varit det förut, har väl ätit nåt mindre lämpligt. Han råkade bajsa i bilen och kleta ner sig själv så det första jag fick göra när jag kom dit var att plocka ut vovvar, få bort fällen, in med stor vovve tillbaks i bilen, rusa in på vets toa och städa liten vovve, snabbt ut tillbaks och hämta stor vovve sen in till vet igen och vi hann i tid! 😀

Vet kände och klämde ordentligt på Zelda och hon kunde inte tro annat än att knölarna jag känt var några av de inre stygnen som inte kroppen absorberat än sen op. det kan tydligen ta lång tid ibland. Pjuh! inga elaka knölar där denna gång! Den andra fram på bringan kändes inte heller som någon typiskt ”tråk-knöl” utan mer som någon ”snäll” cysta. Labbet kom och sög ut innehåll ur den och det var helt blankt som vatten! Provsvar på det får vi nästa vecka.

Det bästa av allt var att vet. läste upp allt för mig som stod i provsvaret, om den elakartade juvertumören vi tog bort i somras. Trots att det var en elakartad, agressiv knöl så blev jag lite lättad. I somras när vet ringde (inte samma som vi hade idag) så blev det helt nattsvart för mig och jag minns inte allt hon sa men idag var jag mera med i huvudet 😉 Det stod på provsvaret att all vävnad runt den elaka knölen var helt frisk och att de bedömde operationen som botande! Det betyder att de inte tror att den spridit sig! Dom kan ju inte lova men det såg bra ut åtminstonde! Jippie, jag vill så gärna tro att det är så 😀

3 tankar på “Positivt besök hos vet!

  1. fnissar lite 🙂 så typiskt att han blev bajnödig och hann kleta ner sej 😉
    Men vad skönt att det inte var några dumma knölar!!!! Och nu håller vi tummar att det aldrig blir några dumma såna igen!!!
    Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s