Hundvecka! ;)

I tisdags var vi på Sunne brukshundklubb och tränade tillsammans med Johanna och Mira. Mest var det att Johanna ville ha tips på lekbelöningar och det ställde jag och Keep upp och visade. Mira är en mycket smart liten tollartjej och greppade konceptet med en gång 🙂

I Onsdags var jag och snosade på amstaffvalp! Eller, det blev väl egentligen inte så mycket snos för han är 4 månader och lekte mest hela tiden med Keep 😉 Men en himla söt och härlig liten krabat var det!

På eftermiddagen åkte vi till Lina och hann med en snabbsväng lydnad tillsammans med dem. Jättelänge sen vi haft tid att träffas så det var himla kul att ses igen.

Dagens förmiddag har vi tillbringat med Zelma och delar av hennes familj 😀 Har ännu en gång köpt mig en kamera och hoppas nu att jag kan hålla ordning på den så jag får ha den kvar länge!

prommis1 prommis5 prommis2 prommis3 prommis4 gandalfGandalf tycker det är bäst att ligga inomhus och mysa denna årstid

Boken; Apportering till vardag och fest, om jaktapportering på ”klickerskt” vis har kommit och den är underbar! Pedagogisk, modern och mycket trevlig. Jag är så glad att jag köpte den 😀

Jag och Keep har ju åter tagit upp ff-träning och det känns som han mognat i skallen och är med och jobbar på ett helt annat sätt än för bara en månad sen. Tror iofs att en hel del har att göra med att jag backade i träningen och lade belöningsgrunden ordentligt istället för att traggla vidare. Får hoppas nu att det fortsätter framåt. Vi går med pyttesteg men vi går åtminstonde i rätt riktning!

Ingångarna har varit ett gissel då jag försökt träna in dem med kloss men fått ljud av honom så fort han ska börja stegförflyttningar. Jag fick jättefina tips av Lina när vi träffades i onsdag om hur jag kunde träna utan klossen. När vi kom hem testade vi och det funkade, inget pip hittils 🙂 Vi skiter i klossen nu när vi tränar ingångar!

2 tankar på “Hundvecka! ;)

  1. Kul med kamera igen då 😉 hoppas denna överlever ett tag nu då 🙂 skulle vilja veta vad som hände den förra 😀
    Vad kul med en hundvecka så där också 🙂
    ha en trevlig helg!

  2. Härliga vinterbilder på Zelda.. och mina katter är precis som Gandalf bättre slappa inne än gå ut i kylan brrr tycker de..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s