Elitsatsningen

Torsdag och fredag förra veckan var första kurstillfället med Maria Brandel och elitsatsningen. Två suveräna dagar i Karlstad, Dogoramahallen, med massor av nya ideér! Tack goaste Jessica som med stor gästfrihet tog emot oss tjejer med hundar och fixade mat och sovplats 🙂 Slänger bara in ett gäng bilder från kursen och utvecklar inget mer än att det var suveränt!

Kom hem på fredagkväll och lördagmorron gick jag på ett 24-timmars arbetspass. När jag slutat det passet på söndagmorron var det bara att bege sig hemåt för ompackning och dusch sen drog jag iväg till Hamar för att provjobba ett nytt jobb i 3 dagar.

Jobbet är att lunna fram ris till en flisplats och det kommer vara tills tjälen går ur backen. Jag kände mig väldigt liten, rädd och osäker på vad f-n jag gjorde där men de sista timmarna på onsdagem började det kännas lite bättre och jag håller tummarna för att det kommer bli bättre, för nu har jag lovat arbetsgivaren att komma tillbaka och har skrivit på ett arbetskontrakt. Vill verkligen fixa tiden ut men det var ett riktigt slitit jobb på både kropp och knopp. Onsdagkväll var det underbart att komma hem till familjen men tyvärr enbart för att sova för att på torsdagmorron gå på ett 24-timmarspass på mitt jobb här hemma.

Snacka om att det var superhärligt att komma hem imorse och bara få vara. Nu är jag ledig till söndag då jag börjar i Norge igen.

Här kommer några bilder från kursen 🙂

kursen

christina

kursen1

kursen8

kursen2

kursen3

kursen4

kursen5

kursen6

kursen7

2 tankar på “Elitsatsningen

  1. Tycker du är tuff som törs ge dej iväg och prova jobb så där 🙂 håller tummarna att du trivs och att det går bra för dej 🙂
    Ser ut som keep lyssnar mycket noga och intresserat på sista bilden 😀
    ha det bra… kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s