Ny dag, nytt solsken!

Den här vinter/våren bjussar på en massa sol och det är bara att utnyttja det till max och vara utomhus så mycket det går och suga i sig ljuset! 🙂

Meningen var att jag skulle gå promenad med vovvarna i Torsby på fm. men Zelda var på sitt villintegåicity-humör så hon blev kvar i bilen och jag och Keep tränade kontakt, fotgående och lite annat smått och gott med störning mitt i Torsby i stället.

Folk som såg oss funderade nog på vad jag höll på med när jag stod där och tjoade, tjimmade, berömde och kampade 😉

bild1Shejping av att hoppa upp på muren, plus träning av sitt och stanna kvar 🙂

På em. träffade vi Louise, Susanne och Lina för lydnadsträning i Torsby på en plats med medelstor störning. Jag är så nöjd med min fina lilla kille, han är alltid glad och lycklig och vill verkligen jobba! Vet han bara vad han skall göra så jobbar han superfint.

När vi tränar tillsammans, tränar vi ett och ett ekipage i taget och de andra hjälper till med goda råd, störning eller annat som behövs men förra gången bestämde vi att varje gång vi träffas, som uppvärming, ska ta ut alla hundarna på en och samma gång så att de blir vana att det även kan vara rörigt runt dem på träning. Detta är stor störning men vi tränar där vår egen hunds nivå är. Idag var Keeps nivå riktigt låg och han hade jättesvårt att hålla fokus på mig när de andra hade kul. Han fick sätta sig i bilen ett tag och sen när han kom ut och var själv blev det mycket bättre kontakt.

bild2

bild3

bild4

bild5

bild6Fritt följ där han ligger för långt fram men jag släppte igenom det då vi checkade av uthålligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s