På kurs igen! =)

Denna gång som observatör, intruktör är Siv Svendsen som driver Amokk hundeskole.

Velat länge hit och dit om jag skulle vara med men blev övertalad (ganska lätt, eller väldigt lätt) igår eftermiddag av goaste Sara att haka på. Och varför tveka!? Siv Svendsen visade sig vara en helt otroligt superkul instruktör med fart och fläkt och massor av engagemang.

Keep fick följa med bara för den sociala biten. Att lära sig göra ingenting i en miljö full av aktivitet och roliga saker för en ivrig jaktgoldengrabb.

Han har över förväntan skött sig! Visst han har då och då fått anfall av att hoppa och bita i kopplet när myrorna har killat för mycket i benen men han har fixat tjo och tjim, mängder av kastade apporter, fullfartsrusande hundar och roliga människor.

När det har blivit för jobbigt för honom har vi bara backat ifrån och varvat ner eller så har han fått vila en stund i bilen. Men som sagt överlag har han skött sig utomordentligt och han har verkligen utvecklats i att bara kunna finnas. Goaste lilla Pipson!

Hela härliga elitsatsningsgänget var där som observatörer idag, en del andra goa hundvänner var med på kursen och så fick vi äntligen träffa några IRL som vi blivit nätbekanta med genom bloggar. Så himla kul att äntligen få träffa er på riktigt!

bild5

Bild1Siv Svendsen

bild4Lipp och Alma

bild3Sara och Cassie

bild2Lilla My med matte Sara, många Saror 😉

bild6Stackars, stackars Keep som BARA får titta på 😉

ingela och baileyIngela och Bailey

bild8Och när allt blir för jobbigt får man backa undan och ha ännu tråkigare på ett bord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s