Fylld av inspiration

….efter helgens kurs tog jag och Keep idag tag i ställandet som vi började fila på under Maria Brandel-kursen.

Jag har jobbat både med att få fram distinkta, snygga ställande och att han ska hålla position dvs stadga. Ingendera är färdigt än men jag har tagit det från köksgolvet ut på gräsmattan och börjat lägga signal.

Jag fastnar tyvärr gärna i träningen mittemellan att fila mer och gå framåt. Grunderna ska sitta och de ska sitta bra men HUR bra och HUR perfekt måste de sitta? Detta gör att jag oftast inte kommer någonstans, så i ställandet har jag idag ”rusat” framåt direkt jag sett att han gjort rätt några gånger på rad. Detta kommer att bli ett test för mig själv att lära mig gå framåt i träningen och inte fastna i detaljerna och ge upp. Dessutom blir det ju så mycket roligare om man ser framsteg hela tiden! Med de snabba framstegen får jag betala med något och det blir med detaljer men det får jag ta! Ska vi tävla innan vi blir 100 år så är det dags att träna framåt, inte stå och stampa 😉

Filmade vårt första försök ute idag med signal och jag bjuder på träning i långkalsonger tillsammans med toppluva 😉 Här är jag inte noga med utförandet, kriteriet är endast att han ställer sig på signal.

Sååå, vad har vi haft idag? Jo vi har som Siv Svendsen sa: Haft kjempegöy!

2 tankar på “Fylld av inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s