Runnsjön! …och juvertumör :(

Jag har inte semester denna sommar heller men lediga dagar då och då. Är jag hemma så vilar jag tyvärr inte så bra de dagarna, utan tar hand om en massa ”måsten” Börjar känna mig ordentligt trött.

Då är det bra med husvagn! Vi hakade på husvagnen förra veckan och drog upp den till Runnsjön, några mil från oss, där den fick stå drygt en vecka. Våra vänner Pelle och Britta var där med sin vagn så vi hade trevligt sällskap de första dagarna. Det blev en vecka med grillning, härliga promenader, läsning och mys.

När Pelle och Britta åkte hem, åkte även övriga familjen och Zelda hem. Jag och Keep stannade kvar eftersom han fick det jobbigt när Zelda gick in i höglöp.

Någon dag här och där jobbade jag men åkte tillbaks till vagnen med Keep och sov där för att det skulle bli lite lugn för honom. Fick även någon dag besök av Jörgen och Louise som kom på fyrhjuling och grillade med oss. Faster Inga med man och hund kom och gick promenad med oss en kväll och en annan kväll kom Jörgen, Louise och Emelie upp och fiskade med oss. En vecka som faktiskt påminde lite om att ha semester 😉

Igår körde jag hem vagnen, tvättade, städade den och parkerade den under sitt tak, redo för nästa tur 🙂

bild1

Gjorde ett helt album med bilder från veckan: Runnsjön 20130717-25

För ca två-tre veckor sen fann jag en pytteknöl vid Zeldas ena spene, igen! en av de få spenar hon har kvar. Den växte sig större på bara några dagar och härom dagen rann det blodvätska ur den så jag ringde veterinären i Sunne och var dit med henne. Juverinflammation och juvertumör 😦

Känns som det aldrig tar slut på eländet för Zelda. Tredje gången hon har tumör i juvret. Nu äter hon Metacam för inflammationen och är remitterad till Solstaden i Karlstad och ev. operation måndagen den 26:e juli 😦

Keep tyckte han var stor nog för att beställa sig ett riktigt halsband med namn på av Lotta Öijeberg och idag fick han det. Passade perfekt och han blev jättefin i det gröna 🙂 Tack Lotta!

keephalsband

4 tankar på “Runnsjön! …och juvertumör :(

  1. Synd om Zelda håller mina tummar för det går bra även denna gång .. Vad stor ”lilla” Keep blivit fina bilder från er camping ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s