Opererad igen :(

Idag åkte vi till Karlstad och Zelda har återigen opererat bort en juvertumör. Inte utan än att det var med tårar i ögonen jag lämnade henne. Hon stretade och drog i kopplet och ville verkligen inte följa med sköterskan och jag fick tvinga mig att lämna henne och gå därifrån. Hjärtskärande!

Som tur var så kunde jag och Keep tillbringa tiden under operationen hos goaste Sara med hundar. Med samma intressen finns det mycket att prata om och hundarna lekte tillsammans så tiden gick fort och jag hann inte sitta och oroa mig alldeles för mycket. Tack Sara! ❤

Det som stör mig är att jag inte tog en enda bild på söta, lilla Dagny!

bild1

bild2

bild3

bild4

bild5

bild6

bild7

När vet. ringde var det mycket lättande att höra att hela operationen gått enligt planerna. Tumören och en hel del vävnad runtomkring var avlägsnad och sövning hade gått bra. Det är ju en risk med sövning och ju äldre hunden är desto större risk.

Lungröntgen hade inte visat några metastaser, blodvärden, njurvärden och levervärden var fina.

Måtte det nu vara sista gången hon behöver utsättas för en operation och att hon får leva frisk i många, många år till. Jag känner mig så elak och det gör mig så ont att göra detta mot henne, hon förstår ju inte att hon är sjuk eller kan dö i förtid av tumörerna 😦

När vi kom hem fick husse bära in en ännu mycket omtöcknad Zelda och givetvis ska man då få ligga i lugn och ro på bästa platsen i huset och vakna till.

bild8

Nu är det bara att vänta på analysen av tumören om det är en elak eller god. Första gången vi opererade henne var det godartad och ifjol var det elakartad.

7 tankar på “Opererad igen :(

  1. Hej! Läste din blogg i dag och tårarna rann. Lilla goa, måtte nu hon få ett gott liv kvar!❤
    Jag tänker på er och håller tummar och tår stenhårt för hjärtats skull!
    Stor kram från Ninna

  2. Håller mina tummar för er och hoppas du har mer tur än jag hade när jag lämna min hund för operation usch det var hemskt gå därifrån och hunden ville gå med hem.. tyvärr fick jag ingen hund med hem .. hon återhämta sig inte efter operation .. det var nog värsta dagen ..

  3. Nuuu kan du väl uppdatera 😀 när hundarna ändå vill ha mysdag så passar det väl bra 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s