Men hallå! 1 1/2 år!?

Fick en smärre chock när jag gick in på bloggen efter en längre tids bortappad blogglust och insåg att den bloggtorkan varat i 1 och 1/2 år! Men fattar ni hur fort tiden går? :O

Och hur sammanfatta denna period i ett inlägg? Inser att det inte går och att det är omöjligt att göra annat än förklara att jag har jobbat hemskt, hemskt mycket. Resten av tiden har gått åt till att försöka hinna umgås med familjen. Hundarna då? Vad har de gjort?

I korthet:

Inte mycket faktiskt, om man ser träningsmässigt i tävlingssyfte. Men visst har de ett bra liv ändå 🙂 De får sina promenader och mentala stimulans med inget som leder till tävlingsbanorna. Det är visserligen inte målet med Zelda men med Keep är ju tanken att vi ska tävla någon gång. Tack vare att arbetstiderna ligger mestadels kvällar, nätter och helger så är de inte hemma ensamma speciellt många timmar åt gången heller så för hundarna har det ändå funkat att jag jobbat så mycket.

Zelda fick i somras livmoderinflammation så än en gång fick vi lägga gamla goa tanten under kniven 😦 Operationen gick bra och hon återhämtade sig efter detta. Dock har hon muskelmässigt tappat mycket vikt och väger nu endast 43,8 kg mot tidigare 48-50 kg. Artrosen hon har i tassarna har förvärrats smärtmässigt det sista året och hon får nu kontinuerligt Carthrophen-sprutor som hon än så länge svarar bra på.

Hon har varit mycket halt de sista två 2 veckor och först trodde vi detta berodde på Atrosen men märkte snart att den akuta smärtan verkar sitta högre upp på benet mer mot skulderbladet till. Idag var vi på återbesök eftersom hon blivit lite sämre, till goaste Vanessa på Sunne veterinärklinik och röntgade hela benet uppifrån skulderbladet och ut i tårna. Finns inget att anmärka på och absolut inget att avliva för sa hon. Hon var till och med lite finare än man kunde tänka sig vid hennes ålder så det är någon form av mjukdelsskada, sträckning eller så. Ordinerad vila och metacam.

Det var det i korthet och nu får vi se om det tar 1 eller 2 år innan nästa blogglust dyker på 😉

4 tankar på “Men hallå! 1 1/2 år!?

  1. Nämen!!!! Plötsligt händer det 😉 kul att du dammat av bloggen igen, hoppas du fortsätter 🙂 Sååå otroligt skönt med Zelda, hoppas hoppas att hon snart blir kvitt hältan!!!

  2. Det var roligt läsa lite nytt hade i princip glömt din blogg.. Roligt se Zelda hänger med och hoppas hennes problem med hälta försvinner inget roligt när djuren lider..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s