2012! förändringarnas år?

Jag inledde det nya året med att jobba ett 24-timmarspass. Att fira nyår på jobbet spelar mig inte så stor roll, det kan vara rätt så mysigt till och med. Julafton är desto viktigare för mig att fira med mina nära och kära.

Jag ser detta nyår som ett avslut på ett riktigt tufft år. Ett år där jag ”tappat bort” mig själv, gått vilse och inte riktigt vet var jag har mig själv, eller andra människor. Att vi utanpå detta lidit förluster av kära människor och djur har gjort att det jobbiga blivit nästintill ohanterbart.

Vissa nödvändiga förändringar har jag redan gjort under 2011 för att komma vidare men mer måste till. Så 2012 ska bli ett förändringarnas år! Positiva förändringar. En av de första förändringarna blir att jag ska omge mig med människor som ger mig positiva energier och hålla mig från energislukarna. Jag har inte nog med egen kraft än för att ”stå emot” det negativa. Normalt när jag mår bra så studsar ”energierna” från negativa människor av mig men nu suger de musten ur mig. Jag känner så många bra människor, med positiva energier så de andra behöver jag inte!

Lögnarna, egoisterna och elaka människor som måste trycka ner människor i sin närhet, de som tycker de är förmer än andra, de som måste hävda hur duktiga de själva är och tala om hur många fel alla andra gör de ska jag hålla på avstånd! När jag mår som jag gör så är jag tillräckligt duktig själv på att tala om för mig hur mycket fel jag gör, vilka brister jag har och hur oduglig jag är så jag behöver INTE höra det av nån annan.

Jag är trött, så himla trött. Det tar enorm kraft av mig att försöka se ut som vanligt, bete mig ”normalt” och se ut som att jag mår bra tillsammans med andra, oftast fixar jag det men på bekostnad av min energi. Och jag ska jobba för att få styrkan tillbaks, slippa måla upp en fasad. Jag ska ta det steg för steg och om inga fler tragedier inträffar och om det bara får vara ett lugnt år så ska jag klättra upp för stegen, få näsan över vattenytan igen och MÅ BRA!

Så första dagen på nya året inledde jag med att ta en promenad med en människa som alltid ger energi, kanske ibland för mycket för hennes eget bästa men hon bara är sån. En människa som alltid sprider ett lugn över mig och som alltid är god och snäll. Bästa Lena!

Och nu blir det soffmys resten av kvällen och pizza med bästa familjen! Jag är så tacksam för dem allihop, de är verkligen det bästa jag har!

4 tankar på “2012! förändringarnas år?

  1. Ja Marita du får se det så här..det här är första dagen på resten av ditt liv med bara possitiva människor och saker som DU behöver…alla negativa dönickar kastar du bara bort…*POFF*…borta 🙂 du får skaffa dej en ”ta bort” lista…..då säger man bara ”den” ska bort o så tänker du inte mer på ”den”/det!!! 😉
    Hm…nästan synd att du inte är hund för du skulle gärna få bo här då ;)…bortskämd o fet skulle du bli 😀
    ha det så himlans bra o håll tummar att Älsas värden är bra i morrn!!!!!!!!!!!
    kraaam 🙂

  2. Jag hoppsa att vi ska lära oss att tycka bättre om oss själva och att vi en dag kan säga, ( Oh vad jag var bra på det här )
    Du ska veta Marita att vi är faktiskt bra på något även om vi inte tror det om oss själva .KRAM!!! på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s