Frysen full!

Kan inte påstå att det känns lättare eller att saknaden efter Ninja gör mindre ont men jag har på nåt vis funnit ett sätt att hantera det, där jag klarar att ”trycka undan” och ”glömma” när jag är bland folk. Jag kan välja mina sorgetillfällen och gråta när jag är ifred.

Har under hösten fått slaktavfall efter både älg och gris. Massor av både köttslamsor, inälvor och ben. Perfekt hundmat! Fått så mycket att jag inte kunnat ta reda på allt själv men som tur är har jag hundvänner som gladeligen tagit emot 🙂 Eftersom nu Zelda är ensam så har vi så mycket mat att jag gissar hon klarar sig minst ett halvår! Är så tacksam för allt som vi fått, tacksam för att det finns så snälla människor i slaktbodarna som tänker på oss och sparar undan till oss istället för att kasta till kråkorna.

Att vi började med Barf var ju p.g.a. Ninjas klåda och under hösten innan hon lämnade oss hade klådan helt upphört på henne, jag är så himla ledsen f-n! nu gråter jag igen…. dj-vla skit, det jag skulle skriva var att jag egentligen var så glad att se tjejen slippa sin klåda tack vare Barf och att hon är beviset på hur viktig födan är för våra älsklingar.  Att det köpta industrifodret kan ge stora konsekvenser för deras hälsa. Kan inte skriva mer, tårarna bara rinner. FAAAN!

1 tanke på “Frysen full!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s