Ska framåt…

….men vad gör man om det är en dag då tårarna bara rinner? Jo, jag beställde mig två böcker och har bokat ett ev. möte med en uppfödare! Framåt ska jag! Det finns inga valpar att titta på, inte ens en parad tik, men det finns hundar och vi kan prata hund! så att åka och hälsa på gör ändå att jag ser framåt!

Dessa två böcker väntar jag nu ivrigt på ska dimpa ner i min låda:

Från Bokus

Och denna från Jipotimas 🙂

10 tankar på “Ska framåt…

  1. Ja livet går vidare men minnena finns kvar som både gör ont och som man gläds åt. Man kan inte säga att man bara ska acceptera det, men däremot på nått vis försöka leva med det. Men förstår att det är tufft och vissa dagar fruktansvärt.

    Kramisar!

  2. Skönt att du kan börja blicka framåt, spännande med en uppfödarträff, nu blev man nyfiken. Men jag har mina aningar….men de kanske är fel!!

  3. Tack för dina tips. Det är svårt det här med rutan och vi har vart på det länge men inte lyckats något vidare alls faktiskt,så jag kände ju att jag bara var tvungen att byta metod och jag tror på detta med targeten mer än vad jag försökt innan.Dock är det lite som du säger att det blir nästan ”för mycket” och hela förväntningen tappas känns det som,jag kommer köra mkt kortare pass men med mer belöning. (och godiset är dessvärre Ambra bästa belöning,vi har testat och kämpat med de flesta metoder och föremål,men tyvärr utan ngt positvare resultat)
    Menar du att jag ska plocka undan ”locket” ganska omgående? Men sen?

    Ps: Trevlig sida,och jag ser att du också är väldigt aktiv med dina hundar och träning.Kommer helt klart att följa dej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s