Träning på Skutberget

Hann inte uppdatera igår men vi var till Karlstad, närmare bestämt Skutberget, för träff med Elitsatsningsgänget igen 🙂

I sista sekund innan vi åkte igår så tryckte jag ned en sol-lotion med hög solfaktor och tur var väl det! Vi befann oss mitt i solen mellan 11.00 och 15.00 fyra härliga timmar med goaste träningstjejerna!

Keep tyckte det var jobbigt med värmen och sov mycket. Fick iaf. till ett par småpass på plan mellan sovstunderna. Denna gången lägger jag inte ut film för vi lade krut på samma som vi gjort förut, alltså kontakt, engagemang och lek! Det är så viktig del detta så jag vill inte slarva. Detta är ju hela grunden till att vi ska kunna tävla.

Jag vill att Keep ska förstå att jag är den enda som är viktig att hålla koll på, det är genom mig allt det roliga händer! Jag vill ha en hund som bjuder upp till jobb och förstår att det är hans ansvar om det blir kul eller om det inte händer något. Detta kommer jag att lägga mycket, mycket tid på för det kommer inte av sig själv.

Tjejerna har fått studera mig hur jag beter mig i min lek med min hund om jag är snabb nog att belöna, VAD jag belönar, hur jag kampar/leker med mera. Väldigt intressant. Man får en större medvetenhet av diskussionerna hur man själv beter sig, vad man borde belönat och vad man kanske INTE borde belönat. Dessutom har jag lärt mig hur mycket jag fokuserar på hunden när jag tränar. D.v.s. jag är tydligen helt avskärmad! Hahaha både bra och dåligt kan tänkas. Jag hör inget av vad som sägs till mig förrän jag pausar med vovven bredvid mig 😉

Jessica och Inka

Christina och Tira

Susanne och Izzie

Louise och Snipe

Rutanträning

Lina och Zaphod

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s