Ninja 1 år igår!

Det är ju populärt nuförtiden att istället för en grej, ge sina barn en upplevelse i present. Så Ninja fick en apporteringskurs i ett-årspresent, HAHAHA!

Jag och Lina tog med husvagnen och åkte till Klickerklok i Örebro på lördag-eftermiddag för att slippa gå upp supertidigt och åka igår morse. Vi hade det jättemysigt i vagnen med mat och skratt tillsammans med Ninja och Zaphod på lördagkväll. Vovvarna skötte sig utmärkt i vagnen och var lugna och coola. På söndagmorron vaknade jag utvilad efter att ha sovit jätteskönt.

Thomas Stokke var instruktören och kursen var jätterolig och han en mycket bra instruktör! Jag är helt säker på att Ninja tyckte det samma 🙂 Fick en hel del bra tips att arbeta med för att jobba upp Ninjas lite sladdriga grepp i apporteringen. Det var så himla kul där och ett så härligt gäng att jag inte ville åka hem när kursen var slut, den hade gärna fått hålla på några dagar till!

Det blev många bilder från kursen så jag gjorde ett eget album till det: Apporteringskurs

När vi kom hem på kvällen så blev det ”tårtkalas” för ettåringen 🙂

Louise har bakat tårta till Ninja

Paket blev det åxå 🙂

… och ett till!

4 tankar på “Ninja 1 år igår!

  1. Grattis till Ninja 😀

    Kan tänka mig att hundarna tyckte det var bra kul att vara med när det styckades och hades! Brukar vara så ;);) Det blir ju riktigt billigt när man får tag på gratis kött och så! Och arbetet man får lägga ner på att läsa på, stycka osv är det ju helt klart värt när man ser vad glada hundarna blir 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s